Η i-spirit στην 87η Δ.Ε.Θ

i-spirit 87η δεθ
Μοιράσου το

Η i-spirit Software, θα συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της τις νέες λειτουργικότητες που ενσωμάτωσε στην επιτυχημένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ενημέρωσης myDATA «i-spirit E.R.P με στόχο να διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Ορισμένες από τις νέες παροχές της εφαρμογής είναι:

  • Διαχείριση αποθήκης και εισαγωγή ή διόρθωση απογραφής από excel, με ένα click, για να καλύψει τις απαιτήσεις του «Ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής».
  • Διαβίβαση μέσω παρόχου, ώστε να έχει την επιλογή ο χρήστης να διαλέξει ανάμεσα στην υποχρέωση των Φ.Η.Μ ή πάροχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.
  • Σύνδεση με τερματικό πληρωμής P.O.S. Ο αυτοματισμός καλύπτει την απαίτηση της Α.Α.Δ.Ε και myDATA για το κλείδωμα των πληκτρολογίων στα P.O.S που συνεπάγεται ότι θα προηγείται η έκδοση του Φορολογικού παραστατικού και ταυτόχρονα θα γίνεται από την εφαρμογή αυτοματοποιημένα η αποστολή του ποσού στο τερματικό είσπραξης.
  • Απομακρυσμένη και ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών χρηστών (multi user – remote access). Με αυτήν την λειτουργία η i-spirit Software προσφέρει καθολική λύση στην διαχείριση υποκαταστημάτων, την έκδοση ηλεκτρονικών δελτίων αποστολής καθώς και άλλων παραστατικών από κινητό android και ios, ενώ ταυτόχρονα το back office, ο πελάτης, το λογιστήριο και η myDATA ενημερώνονται ακαριαία.
  • Σύνδεση με λογιστικά Πακέτα για απλογραφικά και διπλογραφικά. Αυτοματοποιημένη ενημέρωση απλογραφικών και διπλογραφικών στις εφαρμογές «λογιστικό γραφείο» της Softone και ειδική συνεργασία με την θυγατρική της «Unisoft» για τις εφαρμογές Capital λογιστικό γραφείο που από κοινού (i-spirit και Capital) θα παρέχουν υποστήριξη myDATA στα λογιστικά γραφεία. Τα λογιστικά γραφεία έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τα πρωτογενή εκ δοθέντα παραστατικά των πελατών τους ηλεκτρονικά.

Από την 01/01/2024 η ενημέρωση της myDATA καθίσταται υποχρεωτική και ήδη οι κυρώσεις για την μη διαβίβαση των λιανικών πωλήσεων από τους ΦΗΜ έχουν ενεργοποιηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες και πελάτες, που έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την i-spirit Software στην 87η Δ.Ε.Θ, (Από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023), μπορούν να καλέσουν στο 2103009907 ή να στείλουν email στο info@i-spirit.gr ώστε να κλείσουν δια ζώσης μια αναλυτική ενημέρωση κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση.