Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιχειρησιακών σας δεδομένων.

ispiriteasy mydata
Μοιράσου το

Η σύγκριση της ευκολίας με την ασφάλεια θα απασχολήσει τον επιχειρηματικό κόσμο στην δεκαετία που διανύουμε όσον αφορά την μηχανογράφηση της επιχείρησής του.

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας για να μην μοιράσει εν αγνοία του τα επιχειρηματικά του μυστικά (πόσο αγοράζει, πόσο πουλάει, σε ποιους πουλάει, πως πληρώνεται, από που αγοράζει κα), οφείλει να ενημερωθεί για τις παγίδες της ψηφιακής εποχής.

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να γνωρίζει είναι : «ότι αποθηκεύεται σε cloud που δεν ορίζει ο ίδιος ο επιχειρηματίας,  είναι σχεδόν αδύνατόν να το διαγράψει και όποιος άλλος έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει».

Η i-spirit Software έχει το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον με πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση των επιχειρησιακών σας δεδομένων από οποιανδήποτε τρίτο. H ομάδα υποστήριξης της εφαρμογής, οι προγραμματιστές και οι συνεργάτες μας, δεν έχουν πρόσβαση στα επιχειρησιακά σας δεδομένα.

Η εταιρεία και τα στελέχη μας, δεν έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στην εφαρμογή i-spirit (τιμολόγια – πελάτες – είδη κοκ)  και να απαγορέψουν δια βίας την είσοδο σας στην εφαρμογή έστω και αν δεν έχει ανανεωθεί η συνδρομή της. Ο πελάτης της εταιρείας μας από την στιγμή που θα κάνει την 1η του συνδρομή  μπορεί να διατηρεί στην εφαρμογή εφάπαξ τα δεδομένα του. Έτσι με την εφαρμογή i-spirit  μοναδικός κύριος των επιχειρησιακών δεδομένων είναι ο επιχειρηματίας.

Η εφαρμογή i-spirit «easy myDATA» πληροί στο 100% τις προδιαγραφές της myDATA της Α.Α.Δ.Ε. χωρίς να συνδέεται στην πλατφόρμα. Διαβιβάζει την συνολική αξία του παραστατικού (ΣΥΝΟΨΗ) με τον χαρακτηρισμό του και όχι τα επιμέρους στοιχεία (Αξία πώλησης ανά είδος κοκ) γιατί δεν το απαιτεί η myDATA. 

Η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε προσωπικό χώρο του επιχειρηματία και πρόσβαση σε αυτά έχει μόνο αυτός και όσοι εκείνος εμπιστεύεται π.χ ο λογιστής του.